Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírlevél

Elveszett - ellopott kulcs / kódkártya

Cégünk magpróbál alternatívával szolgálni olyan sajnálatos és nem várt eseményekre is a megvásárolt Tokoz Pro termékek kapcsán, mint a kulcs vagy a kódkártya elvesztése.

A szolgáltatásunk lényege abban rejlik, hogy a termék visszakerül hozzánk, ami egy átkódolást követően új kódkártyával valamint 5 db új kulccsal kerül vissza Önhöz. A kulcs és a kódkártya szempontjából olyan mintha új zárbetétet vásárolt volna, azonban mindez csak a töredékébe került. Amennyiben nem elég az 5 db kulcs az újrakódolt termékhez rendelhet többletkulcsokat is, ebben az esetben az 5 eredeti kulcson felüli kulcsok ára bruttó 3.000 Ft/db. 

A szolgáltatást teljeskörűen biztosítjuk, vagyis elhozzuk Öntől a terméket, elvégezzük a kódolást, majd visszaszállítjuk Önhöz. A szolgáltatás átfutási ideje 3-4 munkanap. A teljeskörű szolgáltatás díja 6.000 Ft.

Amennyiben bizalmatlan a szolgáltatás ezen formájával, kérje a szállítást a munkahelyére, rokonának vagy ismerősének a címére, ezáltal a használat helyéről semmilyen formában nem szerzünk tudomást.

Megrendelő neve
Megrendelő telefonszáma
Megrendelő e-mail címe
Termék felvételének címe
Felvétel dátuma
Kulcsmennyiség (5 db kulcsot tartalmaz az alapár)
Visszaszállítás címe
Számlázási adatok
Honlap készítés