Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírlevél

Miért Tokoz?

Magyarországon számos neves gyártó magas minőségű zárbetét típusa elérhető. A megállapítás igaz a biztonsági szempontból prémium szegmensbe tartozó termékekre is. A relatíve nagyszámú konkurens termék ellenére, azért döntöttünk egy Magyarországon mindeddig kevésbé ismert gyártó termékeinek a forgalmazása mellett, mert 2012-es év végi fejlesztés lévén számos, értékesítési szempontból kiemelten fontos előnnyel bír.

Aki magas biztonsági fokozatú zárbetétet forgalmaz vagy forgalmazna, annak bizonyára ismerősek a következő kezdeti, vagy folyamatosan jelen lévő problémák:

A probléma Tokoz Pro
Amennyiben szeretne készletről árusítani, akkor a típus teljes méretválasztékának raktáron tartása komoly anyagi befektetést igényel. Igen széles méretválaszték kiszolgálása megoldható 6-7 db zárbetétből.
Mindig olyan méretre lenne szüksége a Vásárlónak ami éppen nincs. Ha van, akkor meg eggyel több kellene. Nincs az a méret? Elkészítheti egy raktáron lévő méretből. Néhány perc, és kész! Akár több azonos méretű is.
A ritka méretekben is benne áll a pénze, pedig lehet, hogy évente csak 1-2 db-ot értékesít belőle. Ritka méretből nem szükséges egyetlen darabot sem raktáron tartania. Ha igény van rá elkészítheti egy raktáron lévő gyakori méretből.
Az egyre gyakoribb 100 mm-től hosszabb zárbetétekre sok típusnak nem terjed ki a méretválasztéka, vagy csak hosszú határidőre beszerezhető. A magyaroszági raktárunkból mintegy 75 méret kiszolgálható akár következő munkanapra. 140 mm teljes hossz is. Sőt, megfelelő alkatrész ellátottság esetén Ön is elkészítheti egy raktáron lévő méretből.
A raktáron lévő zárbetéthez nem tud értékesíteni kulcsmásolást, mert nem rendelkezik nyerskulccsal. Néha csak ezért kell rendelnie a forgalmazótól. Nyerskulcsot ugyan mi sem adunk ki, de több alternatív megoldást dogoztunk ki. Általuk akár ugyanannyi idő alatt, mint egy pontfúrt kulcs elkészítése, előállíthat több kulcsos zárbetétet bármilyen méretben.
A már eladott zárbetét esetén felmerülő vásárlói igényeket csak a forgalmazón keresztül, nehézkesen tudja orvosolni. Igyekszünk minden lehetséges utólagos igény megoldására gördülékeny megoldásokkal szolgálni. Hozzuk, megoldjuk, visszavisszük, s mindezen Ön is profitál.

A fenti táblázatban csak a legnyílvánvalóbb előnyöket soroltuk fel. További részleteket, árlistákat, szerelési videókat talál weboldalunk viszonteladóknak szóló oldalain melyet egy rövid regisztráció után tekinthet meg. A regisztrácóban megadott adatokat ellenőrizzük, kizárólag abban az esetben engedélyezzük a belépést ha megbizonyosodtunk róla, hogy jogosult a viszonteladói értékesítésre. A regisztráció jóváhagyásáról e-mailben értesítjük! A viszonteladóknak szóló információkat jobb oldalon találja.

Honlap készítés