Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírlevél

Lakatpántok

Napjainkban egy egyszárnyú vagy kétszárnyú ajtó megfelelő biztosítása korántsem egyszerű feladat. A Tokoz ezt felismerve magalkotta az "UZ" és "UZ Pro" zárható lakatpánt termékcsaládokat. A két termékcsalád kialakítás tekintetében nem tér el egymástól, a tartozék lakat között van különbség, a Pro verzió olyan lakatot tartalmaz amely magasabb manipulácó elleni védelmet nyújt, valamint amely zárrendszerbe foglalható bármilyen más Tokoz Pro termékkel.

Tokoz UZ 210 - Tokoz UZ Pro 210 Tokoz UZ 220 - Tokoz UZ Pro 220
Tokoz UZ210
Kétszárnyú garázsajtóra vagy kapura átmenő csavarokkal felszerelhető lakakatpánt. Tartozéka Tokoz 113/50 lakat kivehető kengyellel, valmint az összes csavar. Bezárt ajtó esetén a lakatpántot felülről beejtve alulról rögzíthetjük a lakat testével. A kengyel így teljesen a 4 mm vastag acél lemezből készült lakatpántban helyezkedik el. Szintén kétszárnyú kapura vagy garázsajtóra szerelhető fel. Az esztétikusabb kaialakítás mellett további előnye a 210-es típushoz képest, hogy esetében nem csak a lakat kengyele, hanem az egész lakat a 4 mm vastag acél lemez alatt helyezkedik el. A teljesen takart lakat magasabb védelmet eredményez.
Tokoz UZ 230 - Tokoz UZ Pro 230 Tokoz UZ 240 - Tokoz UZ Pro 240
Egyszárnyú ajtókhoz alkalmazható lakatpánt. A tartozék Tokoz 113/50 lakat teljesen védett helyen a lakatpánt belsejében helyezkedik el a magasabb védelem érdekében. Az ajtóra átmenő csavarokkal kerül rögzítésre, a tokra pedig zárt állapotban védett helyen lévő méretes facsavarokkal. Szintén kétszárnyú kapura vagy garázsajtóra szerelhető fel. Előnye a még masszívabb kialakítás, valamint a felszerelésének azon sajátossága, hogy mindkét ajtó szárnyon lévő záródarab egyik csavarja védett helyen a lakatpánt belsejében helyezkedik el.
Honlap készítés